Bezorgdienst

We komen bij u langs!

U kunt op de volgende manieren gebruik maken van onze bezorgdienst. Dit werkt als volgt: u belt naar 0343 491 217 of u mailt naar info@buurtsuper-austerlitz.nl. U geeft dan door wat u wenst te ontvangen en wij bezorgen de boodschappen bij u thuis. 

Voor Zeist en Driebergen-Rijsenburg geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Voor het dorp Austerlitz geldt: voor 12.00 uur besteld, nog dezelfde dag thuis bezorgd. 

Nog even de voordelen op een rijtje: u bespaart een hoop tijd, u hoeft niet te sjouwen met tassen of kratten, u bestelt uw boodschappen via telefoon, fax of mail, u staat niet meer in de rij bij de kassa, de boodschappen worden bij u thuis bezorgd voor € 3,95 per bestelling, u kiest voor een aantal bezorgingen per week. Voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen bieden wij deze dienst aan vanaf € 3,95 per bestelling in Zeist en Driebergen-Rijsenburg. 

Voor serviceflats waar meerdere personen gebruik maken van onze bezorgdienst, rekenen wij een bijzonder voordelig tarief (al vanaf € 1,95 per bezorging). Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag en binnen het dorp Austerlitz worden geen bezorgkosten gerekend.

Tot ziens bij Buurtsuper Austerlitz!

bezorgdienst
Facebook